1.80 Kuralı2. üniversiteauzefÇevrimiçi SınavMezuniyetOnline Sınav

Öğrenci Kimlik Kartı

Öğrenci Kimlik Kartı

Kimlik Kartı Basım Şartları

Kimlik kartları AKSİS otomasyon sistemi üzerindeki öğrenci fotoğrafları kullanılarak basılacaktır. Bu sebeple fotoğraflarınızın güncel ve vesikalık formatta olması gerekmektedir. Aksi takdirde kimlik basımı işlemi yapılamamaktadır.
Kimlik Kartının Öğrenciye Teslimi
Kimlik kartları fakültemizde dağıtılmamaktadır, kesin kayıt işleminden bir ay sonra öğrencilerimizin AKSİS sisteminde bulunan güncel adreslerine kargo ile gönderilir. (Kimlik kartında sorun yaşamamanız için AKSİS üzerinden adres bilgilerinizi güncelleyiniz.) Öğrenci kartı sadece öğrencinin kendisine teslim edilir. Önceki yıllarda kimlik kartlarını almayan öğrenciler fakültemiz öğrenci işlerinden teslim alabilirler.
Bandrol Uygulaması
Önceki yıllarda fakültemize kayıtlı öğrenciler ve sonraki kayıt yaptıracak öğrenciler için kimlik kartlarının arkasındaki ilgili eğitim öğretim yılı alanına yapıştırılan bandrol uygulaması kaldırılmıştır.
Ulaşım Kart Hakkında
Ulaşım kartı fakültemiz tarafından verilmemektedir. Paso (AKBİL/şehir içi ulaşım kartı) için fakültemizden aldığınız öğrenci belgesi ile bulunduğunuz şehirdeki ulaşım bürolarına başvurmanız gerekir.
Öğrenci Kimlik Kartı Kayıp İşleminde Yapılması Gerekenler
Öğrenci kimlik kartı kaybedildiği takdirde herhangi bir ulusal veya yerel gazeteye kayıp ilanı verilmesi, 06200222 numaralı Halk Bankası hesabına Beyazıt Şube Kodunu (9820) kullanarak 20 TL ücret ödenmesi gerekmektedir.
Yeni kimlik kartı alınmak istendiğine dair kişinin yazacağı ıslak imzalı dilekçe, gazete ilanı, banka dekontu veya ATM çıktısı ile fakültemizin öğrenci işlerine başvuru yapılması gerekmektedir.
file_copy Kimlik Kartı Talep Dilekçe Örneğini indirmek için tıklayınız.
Öğrenci Kimlik Kartı Kırılması Sonucu Yapılması Gereken İşlemler
Kimlik kartının kırılması halinde yenisinin çıkarılabilmesi için 06200222 numaralı Halk Bankası hesabına Beyazıt Şube Kodunu (9820) kullanarak 20 TL yatırılması, yeni kimlik kartı alınmak istendiğine dair kişinin yazacağı ıslak imzalı dilekçe, kırılmış eski kimlik kartı, banka dekontu veya ATM çıktısı ile fakültemizin öğrenci işlerine başvuru yapılması gerekmektedir.
Öğrenci Kimlik Kartı Bilgilerinin ( Ad-Soyad ) Değişim İşlemleri
Ad veya soyadı değişikliği nedeniyle yeni kimlik kartı çıkarıldığında herhangi bir ücret ödenmez.Öğrenci kimlik kartının Ad veya Soyad değişikliği nedeniyle yenisinin verilebilmesi için kişinin yazacağı ıslak imzalı dilekçe, güncel nüfus cüzdanı fotokopisi, eski öğrenci kimlik kartı ile fakültemizin öğrenci işlerine başvuru yapılması gerekmektedir.

 

AUZEF Kopya Çekenleri Nasıl Buluyor?
Çan Eğrisi
Auzef Çevrimiçi (Online) Sınav Kuralları
Okuyan Anne ve düşmanı korona.
Auzef Online Sınav
Çevrimiçi ( Online ) Sınavlar Hakkında Bilinmesi Gerekenler
AGNO ve ANO Hesaplama
Mezuniyete Üç Ders Sınavı
Auzef Öğrenci Belgesi

Auzef Çevrimiçi Sınavlar

ÇOCUK GELİŞİMİ – LİSANS
ÇOCUK GELİŞİMİ – ÖN LİSANS (UZAKTAN)
ÇOCUK GELİŞİMİ – ÖN LİSANS (AÇIK)
SOSYAL HİZMETLER
ADALET
SOSYOLOJ
TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ – LİSANS
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ – ÖN LİSANS
İKTİSAT (UZAKTAN)
İKTİSAT (AÇIK ÖĞRETİM)
COĞRAFYA
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ
FELSEFE- LİSANS

Auzef Çevrimiçi Sınavlar

Auzef 2019-2020
AUZEF Ders Muafiyeti
AUZEF kayıt Ücretleri
AUZEF 1.80 Kuralı ve Mezuniyet
AUZEF kayıt Yenileme
toefl grammar
Auzef online

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!