1.80 Kuralı2. üniversiteauzefAuzef HaberAuzef KayıtÇevrimiçi SınavMezuniyetOnline Sınav

Auzef Kayıt Dondurma

Auzef Kayıt Dondurma İşlemi İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

Auzef Kayıt Dondurma
Öğrenimine sağlık koşulları, maddiyat, yurt dışında eğitim ve benzeri koşulları sebebiyle ara vermek isteyen öğrencilerimiz, bu durumu bir dilekçe ile fakültemize bildirerek kayıt dondurma talebinde bulunabilirler.
– dilekçenizin dikkate alınabilmesi için mutlaka geçerli bir gerekçeniz ve bu gerekçenizi ispat edebilir belgenizin olması gerekmektedir. Gerekçenizle ilgili belgeyi, dilekçenizin arka kısmına eklemeyi unutmayınız.
– işlemi, içinde bulunulan eğitim-öğretim yılında en az bir, en fazla iki yarıyıl için talep edilebilir. Örneğin 2013-2014 eğitim-öğretim yılının güz yarıyılında dilekçe verecek öğrenciler sadece güz dönemi için 1 dönemlik ya da güz + bahar dönemi olarak 2 dönemlik kayıt dondurma talep edebilirler.
– Bahar döneminde dilekçe verecek öğrenciler sadece bahar dönemini dondurmak için talepte bulunabilirler. Bir sonraki güz dönemi için kayıt dondurmak isteyenler 2014-2015 güz dönemi için yeni eğitim-öğretim yılı içerisinde yeni bir dilekçe ile talepte bulunmaları gerekmektedir.
– işlemi, talep edilen sürenin sonunda otomatik olarak bitecektir. Yeni dönemde kayıt açtırmak için öğrencimizin yeni bir dilekçe vermesine gerek yoktur.
– süresi eğitim sürenizin yarısı kadardır. Örneğin 4 yıllık lisans programları için 2 yıl ( 4 dönem ), 2 yıllık önlisans programları için 1yıl ( 2 dönem ).
Öğrencimiz, Kayıt Dondurma Başvurusunda Bulunmak İçin Ne Yapmalıdır?
Kayıt dondurma başvuru dilekçesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

UYARI:

“Word” dosya formatında hazırlanan dilekçeyi “Office” programlarını açan her türlü cihazda görüntüleyebilirsiniz.
Gerekli boşlukları iki şekilde doldurabilirsiniz:
– İsterseniz dosyayı bilgisayarınıza indirir ve dilekçenin çıktısını alırsınız; istenilen boşlukları tükenmez kalem ile doldurur ve yine tükenmez kalem ile imzalarsınız,
– İsterseniz de dosyayı bilgisayarınıza indirip bilgisayarınızda dosyayı açtıktan sonra istenilen boşlukları bilgisayar aracılığıyla doldurur ve çıktısını alarak tükenmez kalem ile imzalarsınız.

UYARI:

Dilekçenizin işleme alınabilmesi için dondurmak istediğiniz döneme ait kayıt yenileme tarihleri içerisinde dilekçenizi yukarıda belirtilen yollardan birini kullanarak fakülteye ulaştırmanız gerekmektedir. Kayıt dondurmak istediğiniz döneme ait kayıt yenileme tarihinden önce veya sonra ulaşan kayıt dondurma dilekçeniz işleme alınmayacaktır.
Dilekçenizde sizden istenilen tüm boşlukları doldurduktan sonra aşağıdaki iletişim kanallarından birisi ile dilekçenizi bize ulaştırabilirsiniz:
– Bizzat, Bilim Sk. No:5 B Blok 34398 Maslak/Sarıyer/İstanbul adresindeki fakültemize gelerek “Evrak Kayıt” birimine dilekçenizi teslim edebilirsiniz.
– Dilekçenizi bir yakınınıza, arkadaşınıza, tanıdığınıza vb. verip sizin için Bilim Sk. No:5 B Blok 34398 Maslak/Sarıyer/İstanbul adresindeki fakültemizin “Evrak Kayıt” birimine dilekçenizi teslim etmesini isteyebilirsiniz.
– Dilekçenizi kargo ile Bilim Sk. No:5 B Blok 34398 Maslak/Sarıyer/İstanbul adresindeki fakültemize göndererek “Evrak Kayıt” birimine dilekçenizin teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

UYARI:

Adi posta ile gönderilen evrakların takibi yapılamamakta ve gönderim süreleri, değişken olmakla birlikte, uzamaktadır. Bu yüzden, normal posta servisini kullanmamanız dilekçenizin işleme alınmasını çabuklaştıracaktır.
Dilekçenizi gönderirken aşağıdaki iletişim kanallarından birisini kullanmanız durumunda, dilekçeniz işleme
Faks: Faks belgesi, fotokopi kabul edildiği için resmi işlemlerde dikkate alınmamaktadır. Fotokopi belgelerde İmza kısmı geçersizdir.
E-mail: Elektronik postalarda da, e-imza yetkisi mevcut değilse, işlem resmiyet kazanamamakta ve belge, geçerli olamamaktadır.
– Dilekçeniz, “Evrak Kayıt” birimi tarafından kayıt altına alınacak ve gerekli birimin cevaplaması istemiyle yönlendirilecektir.
– İlgili birim, dilekçenizdeki talebi değerlendirecek ve sonuç, size dilekçenizde belirtmiş olduğunuz GSM numaranıza SMS olarak bildirilecektir.

Auzef Kayıt Dondurma

AUZEF Kopya Çekenleri Nasıl Buluyor?
Çan Eğrisi
Auzef Çevrimiçi (Online) Sınav Kuralları
Okuyan Anne ve düşmanı korona.
Auzef Online Sınav
Çevrimiçi ( Online ) Sınavlar Hakkında Bilinmesi Gerekenler
AGNO ve ANO Hesaplama
Mezuniyete Üç Ders Sınavı
Auzef Öğrenci Belgesi
Öğrenci Kimlik Kartı
Siber Güvenlik
Güz dönemi kayıt yenileme işlemleri için son 4 gün
Auzef 2022 2023 Egitim-Ögretim Yılına ilişkin Yeni Kararlar

Auzef Kayıt Dondurma

Auzef Çevrimiçi Sınavlar

ÇOCUK GELİŞİMİ – LİSANS
ÇOCUK GELİŞİMİ – ÖN LİSANS (UZAKTAN)
ÇOCUK GELİŞİMİ – ÖN LİSANS (AÇIK)
SOSYAL HİZMETLER
ADALET
SOSYOLOJ
TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ – LİSANS
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ – ÖN LİSANS
İKTİSAT (UZAKTAN)
İKTİSAT (AÇIK ÖĞRETİM)
COĞRAFYA
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ
FELSEFE- LİSANS

Auzef Kayıt Dondurma

Auzef Çevrimiçi Sınavlar

Auzef 2019-2020
AUZEF Ders Muafiyeti
AUZEF kayıt Ücretleri
AUZEF 1.80 Kuralı ve Mezuniyet
AUZEF kayıt Yenileme

toefl grammar

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!