Birey Aileler Ve Sosyal Hizmet

 Vize- Online Final
Ünite 1 Soruları Ünite 8 Soruları
Ünite 2 Soruları Ünite 9 Soruları
Ünite 3 Soruları Ünite 10 Soruları
Ünite 4 Soruları Ünite 11 Soruları
Ünite 5 Soruları Ünite 12 Soruları
Ünite 6 Soruları Ünite 13 Soruları
Ünite 7 Soruları Ünite 14 Soruları
 2020 Vize Soruları Final Soruları
2020 Vize Deneme -1 Final Deneme -1
2020 Vize Deneme -2 Final Deneme -2
Final Deneme -3
Final Deneme -4
Final Deneme -5
Final Deneme -6
2021 Final Soruları

Birey Aileler Ve Sosyal Hizmet

Birey Aileler Ve Sosyal Hizmet Auzef Ders Kitabı PDF

Auzef Ders Kitabı

FİNAL SORULARI

1- Kriz terimi ilk defa kim tarafından ortaya atılmıştır?

Cevap: E. Lindeman

2- Aşağıdakilerden hangisi bilişsel davranışsal aile terapisinin evrelerinden değildir?

Cevap: Ayrılmama evresi

3- İletişim türlerinden değildir?

Cevap: Anlam düzeyi olmayan iletişim

4- Bowen’in 8 ana kavramından biri değildir?

Cevap: Kuşaklar arası aktarma süreci olmayan

5- Yaşantısal Aile Terapisinin temsilcisi kimdir?

Cevap: Virginia satir

6- Cloe M hangi ilişkilere dikkat çekmiştir?

Cevap: Sevgi-şiddet

7- Sosyal hizmet uzmanının yetkilerini aldığı 5 kaynaktan biri değildir?

Cevap: Aile Haritası

8- Çiftler arasında bir konu ele alınırken bu süreci kolaylaştıran etmenlerden değildir?
Cevap:
9- Sistem kuramı hangi kurama karşı memnuniyetsizlikle geliştirildi?

Cevap: Psikodinamik kuram

10- Bir çevrenin planın ve özelliklerinin beyindeki temsili?

Cevap: Bilişsel harita

11- Görülerek, duyularak veya kokusu alınarak duyusal bir tepkiye yol açabilen ancak test edilen refleksi meydana getirmeyen uyarıcı nasıl tanımlanır?

Cevap: Nötr uyarıcı

12- Fonksiyonel yaklaşım, psikososyal yaklaşımdan 3 yönde ayrışım gösterir. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi fonksiyonel yaklaşımın, psikososyal yaklaşımdan ayrıştığı yönlerden biridir?

Cevap: İnsanın doğasını anlama yönünden

13- Birbirleriyle etkileşim içinde olan ve insan davranışlarını etkileyen sistem?
Cevap:
14- Fonksiyonelsiz ailenin özelliği değildir?

Cevap: Olgunlaşmış ebeveynli aileler

Birey Aileler Ve Sosyal Hizmet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: