humix publisher-humix
AUZEF Yaşam Becerileri Ünite - 4
1 views · Mar 5, 2022
Yaşam Becerileri Ünite - 4
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-4/


Yaşam Becerileri Ünite - 5
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-5/


Yaşam Becerileri Ünite - 6
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-6/


Yaşam Becerileri Ünite - 7
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-7/


Yaşam Becerileri Ünite - 8
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-8/


Yaşam Becerileri Ünite - 9
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-9/


Yaşam Becerileri Ünite - 10
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-10/


Yaşam Becerileri Ünite - 11
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-11/


Yaşam Becerileri Ünite - 12
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-12/


Yaşam Becerileri Ünite - 13
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-13/


Yaşam Becerileri Ünite - 14
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-14/


Yaşam Becerileri Ünite - 1
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-1/
Yaşam Becerileri Ünite - 2

https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-2/

Yaşam Becerileri Ünite - 3
https://lolonolo.com/2019/10/25/yasam-becerileri-unite-3/
1. Sosyal ve duygusal gelişim hangi dönemde başlar?
A) Bebeklik dönemi
B) Okul dönemi
C) Oyun dönemi
D) Erken çocukluk dönemi
E) ikinci çocukluk dönemi
Cevap: A) Bebeklik dönemi

2. Kişinin kendi hislerini tanıma isteği hangi durumla ilgilidir?
A) Öz yeterlilik
B) Duygusal öğrenme
C) Öz farkındalık
D) Sosyal yeterlilik
E) Sosyal öğrenme
Cevap: C) Öz farkındalık

3. Sosyal gelişimi etkileyen faktörler bulunmaktadır aşağıdakilerden hangisi bu faktörlerden biri değildir?
A) Davranış problemi
B) Sosyo ekonomik durum
C) Cinsiyet
D) Aile
E) Hiçbiri
Cevap: E) Hiçbiri

4. Sosyal ve duygusal yeterliliğin ve gelecekteki psikososyal becerilerin temelleri hangi dönemde atılmaktadır?
A) Bebeklik dönemi
B) Erken çocukluk dönemi
C) Ergenlik dönemi
D) Okul dönemi
E) Oyun dönemi
Cevap: B) Erken çocukluk dönemi

5. Oyuncaklara sahip olma mücadelelerin de yürümeye başlayan çocuklarda ayırt edici özellik nedir?
A) Sosyo ekonomik durum
B) Çevre
C) Cinsiyet
D) Yaş
E) Aile
Cevap: D) Yaş
Yaşam Becerileri Ünite-4




6. Küçük çocuklar da başarılı duygusal gelişimin temel özelliği nedir?
A) Saygı ve sevgi davranışında bulunma
B) Kendisinin ve başkasının duygularını fark etme
C) Olumsuz duygu durumlarına sahip olma
D) Paylaşma ve yardımlaşma davranışında bulunma
E) Sosyal ve duyuşsal öğrenme davranış gelişimi gösterme
Cevap: A) Saygı ve sevgi davranışında bulunma

7. Aşağıdakilerden hangisi okul öncesi dönem sosyal beceri yeteneği ile etkileşimleri sonucu oluşan ürünlerden biri değildir?
A) Kişilik
B) Cinsiyet
C) Kültürel geçmişler
D) insanlar ile etkileşimler
E) Sosyal çevre
Cevap: B) Cinsiyet

8. Erkeklerin saldırgan davranışlarda bulunma olasılığı hangi dönemde yüksektir?
A) Ergenlik dönemi
B) ilk çocukluk (oyun) dönemi
C) Paralel oyun dönemi
D) Orta çocukluk dönemi(7-12 yaş arası)
E) Okul öncesi
Cevap: D) Orta çocukluk dönemi(7-12 yaş arası)


9. Hangi yaş grubu çocukları daha büyük çocuklarla olan etkileşimlerinde taklit ve seslendirme yaptıkları gözlemlenmiştir?
A) 24 Aylık
B) 2-3 Yaş
C) 4 Yaş
D) 18 Aylık
E) 1,5 Yaş
Cevap: D) 18 Aylık

10. Aşağıdaki dönemlerden hangisinde birey duygusallığı en yoğun şekilde yaşar ve aşağılık duygusu, suçluluk duygusu gibi
olumsuz tepkiler sıklıkla yaşanmaktadır?
A) Bebeklik dönemi
B) Ergenlik dönemi
C) Yetişkinlik dönemi
D) Okul öncesi dönemi
E) Orta çocukluk dönemi
Cevap: B) Ergenlik dönemi
see more

lolonolo.com

Öğrenme Yönetim Sistemi Auzef Çıkmış Sorular, Deneme Sınavları

All Videos

Comments

Recommended Videos
place
0:43
play
የፍቅር ቀጠሮ Yefikir Ketero official 2021
የፍቅር ቀጠሮ Yefikir...
የፍቅር ቀጠሮ Yefikir Ketero official 2021
6 views · Mar 11, 2022
place
9:58
play
የሰው ቪላ ቤት ውስጥ ሞሸረኝ | አስደ��...
የሰው ቪላ ቤት ውስ...
የሰው ቪላ ቤት ውስጥ ሞሸረኝ | አስደንጋጭ | Yefikir Ketero Official 2021 የፍቅር ቀጠሮ | Yefikir Tarik pemberley #love
3 views · Mar 11, 2022
place
19:05
play
10 አመት አረብ ሀገር || እውነተኛ ታሪ��...
10 አመት አረብ ሀገ�...
10 አመት አረብ ሀገር || እውነተኛ ታሪክ || Yefikir Ketero || የፍቅር ቀጠሮ || yefikir Tarik የፍቅር ታሪክ 2021 #Ethiopia
0 views · Mar 11, 2022
place
22:09
play
ብሌን | አባቴን እና እናቴን አላቃቸው...
ብሌን | አባቴን እ��...
ብሌን | አባቴን እና እናቴን አላቃቸውም | yefikir Ketero | የፍቅር ቀጠሮ
0 views · Mar 11, 2022
place
31:36
play
🔴ጋሽ ተስፋዬ | አሳዛኝ የፍቅር ታሪ��...
🔴ጋሽ ተስፋዬ | አ�...
🔴ጋሽ ተስፋዬ | አሳዛኝ የፍቅር ታሪክ |የፍቅር ቀጠሮ | yefikir Ketero |yefikir Tarik | Ethiopia 2021 father
0 views · Mar 11, 2022
place
28:48
play
ናፍቆት😞 አሳዛኝ የፍቅር ታሪክ | Yefik...
ናፍቆት😞 አሳዛኝ ...
ናፍቆት😞 አሳዛኝ የፍቅር ታሪክ | Yefikir Ketero official የፍቅር ቀጠሮ | yefikir Tarik #Ethiopia 2021 True Story
0 views · Mar 11, 2022
place
14:02
play
እሌኒ እባካችሁ ከኔ ታሪክ ተማሩ | Yefik...
እሌኒ እባካችሁ ከ�...
እሌኒ እባካችሁ ከኔ ታሪክ ተማሩ | Yefikir Ketero | የፍቅር ቀጠሮ official 2021 | Yefikir Tarik የፍቅር ታሪክ | Real Story
0 views · Mar 11, 2022
place
25:01
play
🔴ጨነቀኝ | ግራ ገብቶኛል | የፍቅር ቀ...
🔴ጨነቀኝ | ግራ ገ�...
🔴ጨነቀኝ | ግራ ገብቶኛል | የፍቅር ቀጠሮ | Yefikir Ketero የፍቅር ታሪክ | yefikir Tarik 2021 Ethiopia Hd
1 views · Mar 11, 2022
place
2:01
play
CARA MENAMBAH VIEWERS TIKTOK GRATIS TANPA LOGIN TANPA APLIKA...
CARA MENAMBAH VIEWERS TIKTOK G...
CARA MENAMBAH VIEWERS TIKTOK GRATIS TANPA LOGIN TANPA APLIKASI 100% WORK
37 views · May 28, 2022
place
0:15
play
Kal Kin Eshi Keziyas ቃል ኪን እሺ ከዚያስ ወ��...
Kal Kin Eshi Keziyas ቃል ��...
Kal Kin Eshi Keziyas ቃል ኪን እሺ ከዚያስ ወዲያ New Ethiopian Music 2022 Seifu Fantahun Show This Week on EBS
2K views · May 16, 2022