Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -1

What is your name?

#1. Where --------- youfrom?

Cevap : c) are

#2. Hello. What’ --------- your name?

Cevap : b) ’s

#3. I --------- here foryou.

Cevap : a) am

#4. My laptop --------- a brand-newandquality laptop.

Cevap : b) is

#5. My fatherand I --------- abroadforbusiness.

Cevap : c) are


#6. Michael Jackson --------- a universal pop-star.

Cevap : b) is

#7. Now old --------- yoursisterandbrother?

Cevap : e) are

#8. My sisterandmybrother --------- twins.

Cevap : e) are

#9. --------- a student.

Cevap : a) am

#10. Our pet dog Tarçın --------- a Chihuahua.

Cevap : d) is


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite – 1

What Is Your Name?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite – 1

What Is Your Name?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

What Is Your Name?

What is your name?

Yabancı Dil 1

Ünite -1

1. I ——— a student.

a) am
b) is
c) are
d) is not
e) are not

Cevap : a) am

2. Michael Jackson ——— a universal pop-star.

a) am
b) is
c) are
d) be
e) to be

Cevap : b) is

3. My fatherand I ——— abroadforbusiness.

a) am
b) is
c) are
d) being
e) are be

Cevap : c) are

4. My sisterandmybrother ——— twins.

a) am
b) is
c) be
d) not
e) are

Cevap : e) are

5. Our pet dog Tarçın ——— a Chihuahua.

a) am
b) am not
c) are
d) is
e) are not

Cevap : d) is

6. Hello. What’ ——— your name?

a) am
b) ’s
c) ’re
d) ’m
e) Are

Cevap : b) ’s

What Is Your Name?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 23
7. Where ——— youfrom?

a) am
b) is
c) are
d) be
e) not be

Cevap : c) are

8. I ——— here foryou.

a) am
b) is
c) are
d) not be
e) be not

Cevap : a) am

9. How old ——— yoursisterandbrother?

a) am
b) is
c) be
d) are not
e) are

Cevap : e) are

10. My laptop ——— a brand-newandquality laptop.

a) am
b) is
c) are
d) be is
e) are be

Cevap : b) is

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi

İngilizce 1 Güz dönemi / Arasınav soruları

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

 

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!