Yabancı Dil 1-2 ( İngilizce )

Auzef İngilizce Çıkmış Sorular ve Deneme Sınavları

İngilizce -1

İngilizce -2

İngilizce -1 Vize 2022 Soruları İngilizce -2 Vize 2022 Soruları
İngilizce -1 2021 Final Soruları İngilizce-2 2021 Final Soruları
İngilizce-1 Mezuniyet 2020 İngilizce 2 2020 Final Soruları
İngilizce-1 Final 2020 soruları İngilizce 2 2020 Vize Soruları
İngilizce-1 Vize Soruları Yabancı Dil-2 Çıkan Sorular
İngilizce-1 Ünite-1 (2020 ) Ünite-1 2020
İngilizce-1 Ünite-1
( 2018-2019 )
İngilizce-2/ Ünite-1 Testi
İngilizce-1 Ünite-2
( 2019-2020 )
İngilizce-2/ Ünite-2 Testi
İngilizce-1 Ünite-2
( 2018-2019 )
İngilizce-2/ Ünite-3 Testi
İngilizce-1 Ünite-3 
( 2019-2020 )
İngilizce-2/ Ünite-4 Testi
İngilizce-1 Ünite-3
( 2018-2019 )
İngilizce-2/ Ünite-5 Testi
İngilizce-1 Ünite-4
( 2019-2020 )
İngilizce-2/ Ünite-6 Testi
İngilizce-1 Ünite-4
( 2018-2019 )
İngilizce-2/ Ünite-7 Testi
İngilizce-1 Ünite-5
( 2019-2020 )
İngilizce-1 Ünite-5
( 2018-2019 )
İngilizce-1 Ünite-6 ( 2019-2020 )
İngilizce-1 Ünite-6
( 2018-2019 )
İngilizce-1 Ünite-7 ( 2019-2020 )
İngilizce-1 Ünite-7
( 2018-2019 )
İngilizce-1 Final Soruları ( Ünite Soruları )
İngilizce-1 Çıkmış Vize Soruları
İngilizce-1 Final Çıkmış Sorular

Auzef İngilizce çıkmış Sorular

Auzef İngilizce 1 ve 2, Auzef İngilizce

Auzef İngilizce

İngilizce -1 2022-2023 Vize Soruları

1. A: What is Emma doing?
B: ……….
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) She talks a lot.
B) She is playing in the garden.
C) She is sad.
D) Emma likes her friends.
E) Emma is very happy.

Cevap : B) She is playing in the garden.

2. I ….. my house five times a week.
Yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) drink
B) clean
C) sleep
D) wake
E) eat

Cevap : B) clean

3. My sister….. playing volleyball but she ….. playing basketball.
Yukarıdaki cümlede verilen boşlukları sırasıyla doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) hates hates
B) enjoys enjoys
C) likes / likes
D) dislikes/dislikes
E) loves/hates

Cevap : E) loves/hates

4. A: How many languages …..?
B: He speaks three languages. English, Arabic and Italian.
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) is your brother speaking
B) do I speak
C) do they speak
D) do you speak
E) does your brother speak

Cevap : E) does your brother speak

5. Do you like….. PC games?
Yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) playing
B) to playing
C) play
D) be play
E) is playing

Cevap : A) playing

6. Ceren … a student at Istanbul University.
Yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) be not
B) aren’t
C) be
D) are
E) is

Cevap : E) is

7. Tuesday is the second day of the week.
Cümledeki altı çizili sayının rakamla ifade edilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

A) 6
B) 6th
C) 7th
D) 2nd
E) 7

Cevap : D) 2nd

8. Jane….. to the cinema every week.
Yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) don’t go
B) go
C) doesn’t go
D) are going
E) going

Cevap : C) doesn’t go

9. Liz never get to school on time.
Yukarıdaki hatalı cümlenin doğru biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

A) Liz never gets to school on time.
B) Liz getting to school on time.
C) Liz gets never to school on time.
D) Liz never getting to school on time.
E) Liz get never to school on time.

Cevap : A) Liz never gets to school on time.

10. We….. happy with our dormitory. It is old and away from the school.
Yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) aren’t
B) is
C) isn’t
D) am not
E) be

Cevap : A) aren’t

İngilizce -1 2022-2023 Vize Soruları

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Auzef İngilizce

İngilizce -1 2022-2023 Vize Soruları

11. A: What….. he….. about?
B: About British history.
Karşılıklı konuşmada verilen boşlukları sırasıyla doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) are / talk
B) are / talking
C) am / talking
D) is / talking
E) is/talk

Cevap : D) is / talking

12. A: ….. your children like swimming in the sea or in the pool?
B: In the sea.
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) Be
B) Do
C) Are
D) Is
E) Does

Cevap : B) Do

13. A: ………..
B: 821 United Nations Plaza 10017 New York City.
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) What is your address?
B) What is your phone number?
C) How is your mother?
D) What is the school’s web address?
E) What is your email address?

Cevap : A) What is your address?

14. A: What does Eric ….. at the weekend?
B: He likes staying at home and watching TV.
Karşılıklı konuşmada verilen boşlukları sırasıyla doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) do/do
B) like / doing
C) hate / do
D) do / going
E) love / go

Cevap : B) like / doing

15. A: What time do you have breakfast?
B: At ……….. (8.30).
Karşılıklı konuşmada parantez içinde verilen saatin yazı ile ifade edilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

A) a quarter past nine
B) a quarter to eight
C) twenty past twelve
D) eight
E) half past eight

Cevap : E) half past eight

16. A: Nice to meet you, Linda.
B: ……………
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) Linda is from Canada.
B) I’m a fireman.
C) She is 25.
D) Nice to meet you, too.
E) How old are you?

Cevap : D) Nice to meet you, too.

17. A: ….. is my watch?
B: It is on the table.
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) Who
B) What
C) How
D) Where
E) When

Cevap : D) Where

18. A: Hey, I’m at home. Where are you?
B: ……….
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) I am from Paris.
B) I’m sixteen.
C) I’m in the city center.
D) I am 1.74.
E) I like your home.

Cevap : C) I’m in the city center.

19. Daniel is (13) years old.
Cümledeki parantez içindeki sayının yazıyla ifade edilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

A) fourteen
B) ten
C) thirteen
D) fifteen
E) twenty-four

Cevap : C) thirteen

20. A: What is his job?
B: ………
Karşılıklı konuşmayı doğru şekilde tamamlayan seçenek aşağıdakilerden hangisidir?

A) He is at school.
B) He is sixteen years old.
C) He is a doctor.
D) His house is clean.
E) His name is Tony.

Cevap : C) He is a doctor.

İngilizce -1 2022-2023 Vize Soruları

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Auzef İngilizce

Auzef Tüm Bölümler toefl konuları, Auzef İngilizce

İngilizce-1 2022-2023 Vize Soruları

Around The World – Sayıng Hello – Tıme & Date – Hobbıes & Interests – Lıfe & Learnıng – Daıly Routı

;nes – Daıly Lıfe – Lıfestyle – In The Kıtchen – At The Restaurant – Gettıng There – On Locatıon – At Work – Bıgger & Better – Work Lıfe – Famıly Hıstory – Days Past – Memorıes – Lıfe Experıences – Then ‘tıl Now – Try It On! – Appearances & Personalıtıes – How Do You Feel? – Compare & Contrast – Let’s Bus It! – Hıttıng The Road – The Master Plan – Be Creatıve –

 

SOSYOLOJİ GRUBU
SOSYOLOJİ GRUBU
TOEFL, Yabancı Dil
Coğrafya Jeomorfoloji Vize Soruları 2019
COĞRAFYA GRUBU
ÇOCUK GELİŞİMİ GRUBU
ÇOCUK GELİŞİMİ GRUBU
SOSYAL HİZMETLER
SOSYAL HİZMETLER
İKTİSAT GRUBU
İKTİSAT GRUBU
English idioms, Yabancı Dil, Auzef İngilizce

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: