auzefİngilizceYabancı Dİl

İngilizce -1 2022-2023 Bütünleme Soruları

İngilizce -1 2022-2023 Bütünleme Soruları

#1. A: .... to this restaurant? B: Yes. I love the food here. Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) Do you often come

#2. ...... your parents work here? Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) Do

#3. Canan is bad at languages. She..... learn them easily. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) can’t

#4. I'm so...... Please, bring me something to eat. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) hungry

#5. A:..... color is your new car? B: It is black. Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : C) What


#6. My son hates..... but my daughter loves them! Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) watching cartoons

#7. There isn't any..... at home. Let me go and buy from the market. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : B) milk

#8. Lake Van is..... lake in Turkey. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : C) the largest

#9. George doesn't like swimming, so he..... goes to the swimming pool. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) never

#10. These people.....very kind to us. Yukarıdaki cümlede verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) are


#11. It is very hot here..... this time of the year. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) at

#12. A: We need some fresh air. Let's go out. B: It is not a good idea. ..... Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) Open the window, please.

#13. Champs-Élysées is a very..... street in Paris. It is always crowded. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) busy

#14. Waiter: ..........? Customer: I'd like a cup of hot chocolate. Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) What would you like to drink?

#15. A: Where ..... Kerem live? B: He lives in Rome. Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : C) does


#16. A.................... B: Yes, we are. Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : C) Are you staying at that hotel?

#17. In the first year, all students take five courses. Yukarıdaki cümlede altı çizili sayının rakamla ifade edilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

Cevap : A) 1st

#18. A: How much..... do you have with you? B: Only 5 dollars. Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : B) money

#19. A: I can swim here ..... winter. B: Really! I don't believe you! Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : B) in

#20. ....... carefully. I'm talking about an important subject. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : B) Listen to me


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

İngilizce -I 2023 Bütünleme Soruları

İngilizce -I 2023 Bütünleme Soruları

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

İngilizce -1 2022-2023 Bütünleme Soruları

1. ……. carefully. I’m talking about an important subject.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Don’t smoke
B) Listen to me
C) Don’t go
D) Don’t push the button
E) Eat it

Cevap : B) Listen to me

2. George doesn’t like swimming, so he….. goes to the swimming pool.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) always
B) often
C) generally
D) never
E) usually

Cevap : D) never

3. A: We need some fresh air. Let’s go out.
B: It is not a good idea. …..
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Look at me.
B) Read this magazine.
C) Stop taking breath.
D) Go to the bathroom.
E) Open the window, please.

Cevap : E) Open the window, please.

4. Champs-Élysées is a very….. street in Paris. It is always crowded.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) cold
B) lazy
C) ugly
D) tall
E) busy

Cevap : E) busy

5. …… your parents work here?
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Does
B) Is
C) Are
D) Be
E) Do

Cevap : E) Do

6. These people…..very kind to us.
Yukarıdaki cümlede verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) to be
B) be
C) isn’t
D) is
E) are

Cevap : E) are

7. Lake Van is….. lake in Turkey.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) large than
B) larger
C) the largest
D) than largest
E) larger than

Cevap : C) the largest

8. In the first year, all students take five courses.
Yukarıdaki cümlede altı çizili sayının rakamla ifade edilmiş biçimi aşağıdakilerden hangisidir?

A) 1st
B) 13th
C) 1
D) 23rd
E) 11th

Cevap : A) 1st

9. A………………..
B: Yes, we are.
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) What are you talking about?
B) Is this your hotel?
C) Are you staying at that hotel?
D) How old is it?
E) Where is your hotel?

Cevap : C) Are you staying at that hotel?

10. There isn’t any….. at home. Let me go and buy from the market.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) eggs
B) milk
C) onions
D) potatoes
E) carrots

Cevap : B) milk

11. A: Where ….. Kerem live?
B: He lives in Rome.
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) has
B) do
C) does
D) is
E) have

Cevap : C) does

12. A:….. color is your new car?
B: It is black.
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Where
B) How
C) What
D) Who
E) When

Cevap : C) What

13. I’m so…… Please, bring me something to eat.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) stomach
B) eat
C) thirsty
D) hungry
E) horse

Cevap : D) hungry

14. My son hates….. but my daughter loves them!
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) watching cartoons
B) to eat
C) watch
D) to watch
E) eat

Cevap : A) watching cartoons

15. A: …. to this restaurant?
B: Yes. I love the food here.
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Do you often come
B) Often do you to come
C) Often you come
D) Often you coming
E) Do often you come

Cevap : A) Do you often come

16. Canan is bad at languages. She….. learn them easily.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) can’t
B) does
C) do
D) is
E) can

Cevap : A) can’t

17. Waiter: ……….?
Customer: I’d like a cup of hot chocolate.
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Can I take your phone number?
B) Do you like the cafe here?
C) How many people are you?
D) What would you like to drink?
E) How would you like your tea?

Cevap : D) What would you like to drink?

18. A: How much….. do you have with you?
B: Only 5 dollars.
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) time
B) money
C) dollars
D) water
E) drink

Cevap : B) money

19. It is very hot here….. this time of the year.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) in
B) to
C) on
D) at
E) from

Cevap : D) at

20. A: I can swim here ….. winter.
B: Really! I don’t believe you!
Yukarıdaki diyalogda verilen boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) at
B) in
C) on
D) to
E) from

Cevap : B) in

ingilizce çıkmış sorular

İngilizce -1 2022-2023 Bütünleme Soruları

Auzef Tüm Bölümler toefl konuları

İngilizce -1 2022-2023 Bütünleme Soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!