auzefİngilizceYabancı Dİl

İngilizce -2 2022-2023 Vize Soruları

İngilizce -2 2022-2023 Vize Soruları

#1. ….. you ever ……. on TV? Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : B) Have / been

#2. A: did you …. TV last night? B: no I ……. . Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) Watch / didnt

#3. A: When …. You born? B: In 1990. Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşğıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) Were

#4. This person designs build or maintains machines or structures.What does she do? Yukarıdaki sorunun cevabı aşağıdakilerden hangidir?

Cevap : C) She is an engineer

#5. My family and I ….. at home yesterday.We visited my grandparents. Yukarıdaki cümlede bo bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : C) Weren’t


#6. Mozart …… play the piano when he was just 5 years old. He was really good at piano. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : C) Could

#7. I ….. happy when I ….. in China Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) Wasn’t / was

#8. A: How was the film last night? B: it was great. İ really ….. it. Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) Liked

#9. Wife: Honey, do you think this dress …… me? Husband: Yes, the color looks great on you Yukarıdaki diyaogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) Fits

#10. A: How long have you had this phone? B: I ….. it two years ago. Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) Have bought


#11. We didn’t ….. out last night.We ….. really tired. Yukarıdaki cümlelerde boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) Go / were

#12. I …… play the guitar when I was youg new I can. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangsi getirilmelidir?

Cevap : D) Couldn’t

#13. A: Did you see Jane at school this morning? B: Yes.I …… her in the school garden. Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) Saw

#14. I met Steve at university and we …. Friends since than. Yukaridaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmeilidir?

Cevap : E) Have been

#15. A: …… have you been here? B: For only ten minutes Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) How long


#16. Jessica ……. Marry since she …… 15 years old. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : E) Has known / was

#17. A: … your homework yet? B: yes. ……. İt five minutes ago. Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) Have you done/i have finished

#18. A: Go to your room and do your homework. B: I ….. my homework,mom. A: OK, then, you can watch Tv now. Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) Have just finished

#19. My family and I …… to Italy last summer but we didn’t ….. Venice. Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : B) Went / visit

#20. A: Who is that girl in ….. photograph? B: She is …… student from my school. Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdaklerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : B) The / a


#21. A: Could you help me? B …… . Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) Of course, what would you like me to do?

#22. What …… you ……? It smells great! Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) Are / cooking

#23. Have you finished tidying your room …..? Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : D) Yet

#24. When you are shopping online you choose what you like from the website and click on each .. . Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

Cevap : A) Item

TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-
Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

İngilizce -2 2022-2023 Vize Soruları

İngilizce -2 2022-2023 Vize Soruları

1) I met Steve at university and we …. Friends since than.
Yukaridaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmeilidir?

A) Was
B) Has been
C) Is
D) Be
E) Have been

Cevap : E) Have been

2) A: When …. You born?
B: In 1990.
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşğıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Do
B) Can
C) Did
D) Were
E) Are

Cevap : D) Were

3) This person designs build or maintains machines or structures.What does she do?
Yukarıdaki sorunun cevabı aşağıdakilerden hangidir?

A) She is a journalist
B) She is a dentist
C) She is an engineer
D) She is a waiter
E) She is a personal trainer

Cevap : C) She is an engineer

4) Wife: Honey, do you think this dress …… me?
Husband: Yes, the color looks great on you
Yukarıdaki diyaogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Suits
B) Looks
C) Servers
D) Gets dressed
E) Fits

Cevap : E) Fits

5) Have you finished tidying your room …..?
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Since
B) Ever
C) Never
D) Yet
E) For

Cevap : D) Yet

6) What …… you ……? It smells great!
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Are / cooking
B) Are / cook
C) Do / cooking
D) Can / cook
E) Do / cook

Cevap : A) Are / cooking

7) A: Go to your room and do your homework.
B: I ….. my homework,mom.
A: OK, then, you can watch Tv now.
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Have just finished
B) Has already finished
C) Finishing
D) To finish
E) Finish

Cevap : A) Have just finished

8) A: Could you help me?
B …… .
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Of course, what would you like me to do?
B) Not right now.I’m just looking
C) Yes,have a good day
D) Sorry,I’II try to speak louder
E) Sure.I can repeat that

Cevap : A) Of course, what would you like me to do?

9) Mozart …… play the piano when he was just 5 years old. He was really good at piano.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Doesn’t
B) Can’t
C) Could
D) Can
E) Couldn’t

Cevap : C) Could

10) My family and I ….. at home yesterday.We visited my grandparents.
Yukarıdaki cümlede bo bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Aren’t
B) Haven’t
C) Weren’t
D) Don’t
E) Didn’t

Cevap : C) Weren’t

11) I ….. happy when I ….. in China
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Do / was
B) Were / were
C) Am / was
D) Be / was
E) Wasn’t / was

Cevap : E) Wasn’t / was

12) A: Did you see Jane at school this morning?
B: Yes.I …… her in the school garden.
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Can’t
B) Seeing
C) Seen
D) Saw
E) To see

Cevap : D) Saw

13) My family and I …… to Italy last summer but we didn’t ….. Venice.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Did go / visited
B) Went / visit
C) Go / visited
D) Go / visit
E) Wen / visited

Cevap : B) Went / visit

14) A: How long have you had this phone?
B: I ….. it two years ago.
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Didn’t buy
B) Bought
C) Buy
D) Have bought
E) Haven’t bought

Cevap : D) Have bought

15) We didn’t ….. out last night.We ….. really tired.
Yukarıdaki cümlelerde boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Went / are
B) Go / have been
C) Go / are
D) Go / were
E) Went /were

Cevap : D) Go / were

16) A: Who is that girl in ….. photograph?
B: She is …… student from my school.
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdaklerden hangisi getirilmelidir?

A) An / a
B) The / a
C) The /an
D) A / a
E) A / the

Cevap : B) The / a

17) When you are shopping online you choose what you like from the website and click on each .. .
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Item
B) Basket
C) Chekout
D) Size
E) Price

Cevap : A) Item

18) A: …… have you been here?
B: For only ten minutes
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Where
B) How often
C) What
D) How long
E) Which

Cevap : D) How long

19) Jessica ……. Marry since she …… 15 years old.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Knew / is
B) Has kown / is
C) Knew / be
D) Knew / was
E) Has known / was

Cevap : E) Has known / was

20) I …… play the guitar when I was youg new I can.
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangsi getirilmelidir?

A) Can
B) Was
C) Did
D) Couldn’t
E) Could

Cevap : D) Couldn’t

21) ….. you ever ……. on TV?
Yukarıdaki cümlede boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Did / be
B) Have / been
C) Do / go
D) Are / going
E) Were / be

Cevap : B) Have / been

22) A: did you …. TV last night?
B: no I ……. .
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Watch / didnt
B) Did wacth / didnt
C) Watched / didnt
D) Watch / was
E) Watch / did

Cevap : A) Watch / didnt

23) A: How was the film last night?
B: it was great. İ really ….. it.
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) İs
B) Was
C) Did
D) Like
E) Liked

Cevap : E) Liked

24) A: … your homework yet?
B: yes. ……. İt five minutes ago.
Yukarıdaki diyalogda boş bırakılan yerlere sırasıyla aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?

A) Have you done/i have finished
B) Did you do/i finished
C) Do you do/ i have finished
D) Have you done/i finished
E) Did you do/i have finished

Cevap : A) Have you done/i have finished

İngilizce -2

İngilizce -2 2022-2023 Vize Soruları

Çocuk Gelişimi Lisans Açık Öğretim, İlk Yardım Çıkmış Vize Sorular telegram çocuk gelişimi
Auzef Acil İş Sağlığı Ve Güvenliği Lisans, İlk Yardım Çıkmış Vize Sorular Telegram İş sağlığı Ve güvenliği
Tıbbi Dokumantasyon ve Sekreterlik Telegram Tıbbi Dokümantasyon Ve Sekreterlik
Auzef İlk Yardım Çocuk Gelişimi - facebook

İngilizce -2 2022-2023 Vize Soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!