Auzef İngilizce-1 Ünite-7 (2018-2019)

1. right / turn / traffic lights / at the

Correct! Wrong!

Cevap: C) Turn right at the traffic lights.

2. please / quiet / be

Correct! Wrong!

Cevap: C) Please be quiet.

3. I ...........get on a plane.I'm afraid of planes.

Correct! Wrong!

Cevap: A) can't

4. A: ........... I use your phone? B: Of course.

Correct! Wrong!

Cevap: E) Can

5. My parents ........... draw very well. They are wonderful!

Correct! Wrong!

Cevap: B) can

6. There is something for……..…….! Are you ready?

Correct! Wrong!

Cevap: B) you

7. The children are playing loudly! I can’t hear……….……

Correct! Wrong!

Cevap: B) you

8. This is my mother's birthday, all the presents are for……….….

Correct! Wrong!

Cevap: A) her

9. Excuse me! ………..…..is the library?

Correct! Wrong!

Cevap: D) where

0. Pass the White Street and turn right at……………. .

Correct! Wrong!

Cevap: B) the traffic light

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.