Auzef İngilizce-1 Ünite-6 (2018-2019)

1. A: How many cars are there? B: There is…………car

Correct! Wrong!

Cevap: A) a

2. There isn't …………milk in the bottle.

Correct! Wrong!

Cevap: D) any

3. We haven't got …………cheese in the fridge.

Correct! Wrong!

Cevap: E) any

4. I am very hungry. Give me …………cookies.

Correct! Wrong!

Cevap: C) some

5. There is…………butter, but we haven't got …………eggs.

Correct! Wrong!

Cevap: A) some / any

6. A: Have you got …………sisters? B: No, I haven't got ………….'

Correct! Wrong!

Cevap: D) any / any

7. There is …………oil but there is .................. milk.

Correct! Wrong!

Cevap: D) a lot of / a little

8. There are…………….. apples and ……………. apple juice in the kitchen.

Correct! Wrong!

Cevap: A) a few / a little

9. I eat ……….. bread and ………….. tea every morning.

Correct! Wrong!

D) a slice of / a cup of

10. Simon buys ………. chocolate and ……… coke.

Correct! Wrong!

Cevap: C) a bar of / a can of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.