Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -1

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -1

#1. She doesn’t like talking. She is very ---------- . Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) quiet

#2. Your brother ---------- the exam. Which of the following completes the sentence in negative future? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi olumsuz gelecek zaman olarak tamamlar?

Cevap : b) won’t take

#3. …… sleeping at 8 o’clock yesterday?

Cevap : e) Were you

#4. The weather is not good today. I hope the it will be ---------- tomorrow. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : c) better

#5. The teacher was talking, but the students were not …….. .

Cevap : b) listening


#6. I don’t want …. . It is too large for me.

Cevap : c) this

#7. Where --------- youfrom?

Cevap : c) are

#8. Now old --------- yoursisterandbrother?

Cevap : e) are

#9. They …… studying at university 3 years ago.

Cevap : b) were

#10. Ahmet is ---------- student of the school. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) the most intelligent


#11. Rose is --------- than daisy. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : c) more beautiful

#12. Our pet dog Tarçın --------- a Chihuahua.

Cevap : d) is

#13. --------- a student.

Cevap : a) am

#14. A: Is he tall or short? B: He is ---------- . Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) medium height

#15. He never lies. He is very ---------- . Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) honest


#16. A: What would you like to drink, tea or coffe? B: I (have) ---------- a cup of tea. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) will have

#17. What …… writing on that piece of paper yesterday?

Cevap : d) were you

#18. Ali is ---------- student in the class. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : c) the best

#19. He Pingping is ---------- man in the world. He is only 74.61 cm tall. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) the shortest

#20. My fatherand I --------- abroadforbusiness.

Cevap : c) are


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -1

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -1

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -1

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -1

Yabancı Dil 1

Ünite -1

1. I ——— a student.

a) am
b) is
c) are
d) is not
e) are not

Cevap : a) am

2. Michael Jackson ——— a universal pop-star.

a) am
b) is
c) are
d) be
e) to be

Cevap : b) is

3. My fatherand I ——— abroadforbusiness.

a) am
b) is
c) are
d) being
e) are be

Cevap : c) are

4. My sisterandmybrother ——— twins.

a) am
b) is
c) be
d) not
e) are

Cevap : e) are

5. Our pet dog Tarçın ——— a Chihuahua.

a) am
b) am not
c) are
d) is
e) are not

Cevap : d) is

6. Hello. What’ ——— your name?

a) am
b) ’s
c) ’re
d) ’m
e) Are

Cevap : b) ’s

What Is Your Name?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 23
7. Where ——— youfrom?

a) am
b) is
c) are
d) be
e) not be

Cevap : c) are

8. I ——— here foryou.

a) am
b) is
c) are
d) not be
e) be not

Cevap : a) am

9. How old ——— yoursisterandbrother?

a) am
b) is
c) be
d) are not
e) are

Cevap : e) are

10. My laptop ——— a brand-newandquality laptop.

a) am
b) is
c) are
d) be is
e) are be

Cevap : b) is

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi

İngilizce 1 Güz dönemi / Arasınav soruları

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

 

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!