Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -7

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -7

#1. We are looking forward to summer holiday. We (visit) ---------- Perge. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : b) are going to visit

#2. A: What do you think about Ali? B: He doesn’t like working, he is very ---------- . Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) lazy

#3. I am at home now and I ---------- breakfast.

Cevap : e) am having

#4. A: What will you have for a starter? B: --------- ---------. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) I will have the soup, please.

#5. He has worked in this bank …. 2010.

Cevap : a) since


#6. My sisterandmybrother --------- twins.

Cevap : e) are

#7. He doesn’t care about others. He is a --------- man. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) selfish

#8. We ---------- enjoying our holiday here in Antalya so much.

Cevap : a) are

#9. First, …….., Third, ……..

Cevap : e) Second / Fourth

#10. Michael Jackson --------- a universal pop-star.

Cevap : b) is


#11. We have lived in this city …… 5 years.

Cevap : b) for

#12. ……. ever seen Japan?

Cevap : e) Have you

#13. I haven’t finished my homework ………… .

Cevap : a) yet

#14. Hello. What’ --------- your name?

Cevap : b) ’s

#15. I ---------- working at the moment.

Cevap : d) am not


#16. They are ---------- their uniforms.

Cevap : e) wearing

#17. My friend doesn’t likes working, he is very ---------- . Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : b) hardworking

#18. I --------- here foryou.

Cevap : a) am

#19. My laptop --------- a brand-newandquality laptop.

Cevap : b) is

#20. -------- you waiting for us?

Cevap : a) Are


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -7

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -7

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -7

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -7

Yabancı Dil 1

Ünite -7

1. While I was studying, she ….. listening to music.

a) was
b) were
c) am
d) is
e) are

Cevap : a) was

2. They …… studying at university 3 years ago.

a) are
b) were
c) was
d) is
e) am

Cevap : b) were

3. While I was …….. TV, the phone rang.

a) watching
b) watched
c) are watching
d) are watched
e) watch

Cevap : a) watching

4. The teacher was talking, but the students were not …….. .

a) listen
b) listening
c) didn’t listen
d) listens
e) are listen

Cevap : b) listening

5. What …. he doing when you arrived home?

a) did
b) do
c) is
d) was
e) does

Cevap : d) was

6. What …… writing on that piece of paper yesterday?

a) are you
b) you are
c) you were
d) were you
e) is you

Cevap : d) were you

7. When you called me, I ………. my homework.

a) was do
b) do
c) am doing
d) doing
e) was doing

Cevap : e) was doing

8. …… sleeping at 8 o’clock yesterday?

a) Are you
b) You are
c) You were
d) You was
e) Were you

Cevap : e) Were you

9. …. building is very old. They built it 3000 years ago.

a) This
b) These
c) Those
d) This is
e) That is

Cevap : a) This

10. I don’t want …. . It is too large for me.

a) these
b) those
c) this
d) its
e) it is

Cevap : c) this

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!