181-İngilizce Hazırlık 2021

181-İngilizce Hazırlık 2021 – Açık Lise

181-İngilizce Hazırlık 2021 - Açık Lise

181-İngilizce Hazırlık 2021 – Açık Lise

 

1 ) Bu cümlede boş birakılan yere hangisi getirilmelidir?

A…….. is a person who writes plays for the Theatres.

Cevap: B – Playwright)

2 ) Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Melinda :–
Abby: He is ot medium height and slim.

Cevap: B ) What does Amir Khan look like

3 ) Bu cümlede bos birakılan yere hangisi getirilmelidir?

Alex: How old is your father?
Emma : —

Cevap: He is forty

4 ) Bu cümlede boş birakılan yere hangisi getirilmelidir?

To protect the nature, we should – ……
Plastic glass paper and metal

Cevap:Recycle

5 ) Bu cümlede baş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?
An elephant is ……. A cheetah

Cevap: slower than

6 ) Bu cümlede bos bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Tina…. .?
Anna mu favoriye movie is star wars series

Cevap: Whats your fovourite movie

7 ) Bu cümlede bap bırakılan yere hangisi getirilmelidir?
Jack: How often do you play the piano?
Peter: —

Cevap: once a week

8 ) Bu cümlede bos bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

David : Why don’t we play volleyball atter School?
Helen : Of course, …..

Cevap: İm would love to di that

9 ) Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

L have got a dog….. name is Seftali

Cevap: lt’s

10 ) Bu cümlede bos birakılan yere hangisi getirilmelidir?

Bella is …… for her English project

Cevap: Surting the web

11 ) Bu cümlede bos birakılan yere hangisi getirilmelidir?

İt’s ….. nine

Cevap: Twenty past

12 ) Bu cümlede bos birakılan yere hangisi

Getirilmelidir?
…..İs the soft grey powder that remains after something has been burnt

Cevap: Ash

13 ) Bu cümlede bas birakılan yere hangisi getirilmelidir?

Stephan : What is Ahmet’s
Caroline: He is Turkish

Cevap: Nationalty

14 ) Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi

Getirilmelidir?
The boy it a picture

Cevap:Drawing

15 ) Bu cümlede bos birakılan yere hangisi getirilmelidir?

My mom grows organic vegetables in her
Garden ……

Cevap: Every summer

16 ) Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?The boy is —- the door.

Cevap: Behind

17 ) Bu cümlede bos birakılan yere hangisi

Getirilmelidir?
Allan : When is the party
Jessica : It is…

Cevap: On 16 March

18 ) Bu cümlede bas bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

—- Sisters have you got?

Cevap: How many

19 ) Tabloya göre bos birakılan yere hangisi getirmelidir?

Sally is the……

Cevap: Oldest

20 ) Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Amanda:-?
Jonathon: Yes Go straight and turn left

Cevap: is there a post Office near here

21 ) .Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Caria: Would you like tea?
Maria: Yes, of course. That’s very …………. Of you.

Cevap: Kind

22 ) .Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

An elephant is …………. A cheetah.

Cevap :Slower than

23.Verilen tarihin rakamla yazılışı hangisidir?

“The eleventh of May, nineteen-eighty three”

Cevap : 11.05.1983

24.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

My sister is a …….. She Works in a hospital.

Cevap : Nurse

25.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir

Father : Where is Betsy?
Mother : She – – – – her homework in her room at the moment.

Cevap : İs doing

26.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

I have got a dog. – – – – name is Şeftali.

Cevap : Its

27.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Susan : …………………..?
Sally : At seven o’clock.

Cevap : What time do you get up.

28.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

This is – – – – film I have ever watched.

Cevap: The worst

29.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Anna : Hi, Jack …………………..?
Jack : Fine, Thanks.

Cevap: How are you

30.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

I cook different kinds of meals every day but my sister – – – -.

Cevap : Doesn’t

31.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

(saat ile ilgili bir soru, resimde 08:35’ i gösteriyor. )
It is ………………….

Cevap : It is twent-five to nine

33.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

The natural disaster in the Picture is ……………….

Cevap : Drought

34.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?…………….a süpermarket near here?

Cevap : Is there

35.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

China is the ………………. Country in the World.

Cevap : Most crowded

36.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Bella is ………………..for her English Project.

Cevap : Surfing the web.

37.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Nancy : What is your best friend like?
Mary : She is …………..

Cevap : Sensitive

38.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Arren : …………………..?
Bill : We can plant more trees.

Cevap : What can we do to prevent erosion.

39.Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Joshua is ………………….student in the class.

Cevap : The most hardworking

40 ) Bu cümlede boş bırakılan yere hangisi getirilmelidir?

Kate………………

Cevap : Loves comedy films.

181-İngilizce Hazırlık 2021 – Açık Lise

Açık Lise Çıkmış Sorular

Editor

Editör

%d blogcu bunu beğendi: