Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -4

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -4

#1. Last summer we ---------- to London.

Cevap : d) went

#2. My family ---------- a nice house in Bursa.

Cevap : d) has got

#3. Hayrettin ---------- a new mountain bike.

Cevap : d) has

#4. Zübeyde started working for Paradise Boutique --------- 2011. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) in

#5. Emma ---------- lots of relatives.

Cevap : c) has got


#6. At midday there was a two-hour --------- . Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) break

#7. My advisor has been living Dubai --------- two years. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) for

#8. My friend Gökhan ---------- a pet dog.

Cevap : e) has

#9. In 1998, he ---------- Turkey

Cevap : a) left

#10. I have been writing this report --------- three hours.

Cevap : a) for


#11. A: ----------- have you been working? B: For two hours.

Cevap : b) How long

#12. Joe and Frank ---------- a sister.

Cevap : c) have got

#13. My car is black, but ---------- is white.

Cevap : c) his

#14. The man was very angry when he learnt children ….. his window?

Cevap : d) had broken

#15. What did you ---------- yesterday?

Cevap : e) do


#16. We ---------- a nice film yesterday.

Cevap : b) watched

#17. A: ---------- you been watching TV? B: For five hours.

Cevap : d) How long have

#18. A: --------- ---------. B: He was born on 23 April 1998. Which of the following completes the dialogue? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi tamamlar?

Cevap : d) When was he born?

#19. My brohter’s birthday is ---- the 27th of April. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) on

#20. I have ---------- since the morning.

Cevap : c) been waiting


#21. So far, I ---------- a kangaroo.

Cevap : a) have never seen

TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -4

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -4

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -4

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -4

Yabancı Dil 1

Ünite -4

1. We saw ———- kangroos and elephants at the zoo.

a) much
b) a little
c) alot of
d) any
e) little

Cevap : c) alot of

2. How ———- apples and oranges did you put in the box?

a) much
b) a little
c) little
d) any
e) many

Cevap : e) many

3. There isn’t ———- sugar and milk in my coffee.

a) few
b) a few
c) two
d) any
e) many

Cevap : d) any

4. I don’t have ———- friends.

a) a lot of
b) a little
c) little
d) no
e) not

Cevap : a) alot of

5. The old man hasn’t got ———- hat on his head.

a) much
b) a few
c) little
d) a
e) many

Cevap : d) a

6. I’ve bought ———- bottles of juice.

a) some
b) a little
c) little
d) any
e) much

Cevap : a) some

7. I didn’t get ———- rest last night.

a) few
b) any
c) a few
d) many
e) a lot of

Cevap : b) any

8. How ———- milk do you drink in an average day?

a) a little
b) much
c) little
d) any
e) many

Cevap : b) much

9. There is ———- traffic in İstanbul.

a) any
b) a few
c) few
d) much
e) many

Cevap : d) much

10. There are ———- musical instruments in my flat.

a) much
b) a little
c) little
d) many
e) any

Cevap : d) many

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!