Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -5

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -5

#1. My father is sick and he is in the ---------- . Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) hospital

#2. We eat meal at ---------- . Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) restaurants

#3. I am at home now and I ---------- breakfast.

Cevap : e) am having

#4. What ---------- doing lately?

Cevap : b) have you been

#5. It --------- ( smell ) very delicious in the kitchen.

Cevap : e) smells


#6. There's nothing ---------- TV tonight. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) on

#7. They are ---------- their uniforms.

Cevap : e) wearing

#8. We --------- (spend) most of our time reading books.

Cevap : d) spend

#9. He --------- ill for two weeks.

Cevap : e) has been feeling

#10. Pilots --------- (earn) lots of Money.

Cevap : a) earn


#11. English people always --------- (drink) tea with milk.

Cevap : a) drink

#12. A: How long have you been working at this university? B: Since ---------- .

Cevap : a) I graduated in 2000.

#13. He sat ---------- his mother and brother. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) between

#14. This week, I ---------- three books.

Cevap : b) have read

#15. -------- you waiting for us?

Cevap : a) Are


#16. A: Where is the secondary school? B: ---------- ----------. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) It’s between the cinema and the theatre.

#17. We ---------- enjoying our holiday here in Antalya so much.

Cevap : a) are

#18. Nancy --------- (like) eating fruit and vegetables.

Cevap : c) likes

#19. You are tired. What ---------- doing?

Cevap : a) have you been

#20. I ---------- working at the moment.

Cevap : d) am not


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -5

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -5

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -5

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Final Deneme Sınavı -5

Yabancı Dil 1

Ünite -5

1. I am ———- İskender kebap now.

a) eats
b) eating
c) not eat
d) eat
e) not eats

Cevap : b) eating

2. I am at home now and I ———- breakfast.

a) is have
b) am have
c) have
d) having
e) am having

Cevap : e) am having

3. My elder sister ———- studying French at Istanbul University.

a) are
b) is
c) does
d) do
e) not do

Cevap : b) is

4. ——– you waiting for us?

a) Are
b) Do
c) Am not
d) Does
e) Is

Cevap :
a) Are

5. What ———-? It looks awful.

a) are you eat
b) do you eating
c) are you eating
d) eat you
e) you eat

Cevap : c) are you eating

6. We ———- enjoying our holiday here in Antalya so much.

a) are
b) do
c) don’t
d) are do
e) is

Cevap : a) are

7. What ——— Sarp ———- right now?

a) is / do
b) are / doing
c) is / doing
d) do / do
e) do / is

Cevap : c) is / doing

8. I ———- working at the moment.

a) is not
b) are not
c) not am
d) am not
e) amn’t

Cevap : d) am not

9. Please do not disturb him. He ———-.

a) sleeping
b) sleep
c) does sleep
d) is sleeping
e) does sleeping

Cevap : d) is sleeping

10. They are ———- their uniforms.

a) wear not
b) wear
c) not wear
d) do not wear
e) wearing

Cevap : e) wearing

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!