Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -13

The Bus Left On Time

#1. My advisor has been living Dubai --------- two years. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) for

#2. Zübeyde started working for Paradise Boutique --------- 2011. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) in

#3. He got up --------- six o’clock. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : b) at

#4. A: --------- ---------. B: He was born on 23 April 1998. Which of the following completes the dialogue? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi tamamlar?

Cevap : d) When was he born?

#5. A: When did the bus leave? B: --------- ---------. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : b) It left on time.


#6. At midday there was a two-hour --------- . Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) break

#7. Selma is leaving --------- Wednesday noon. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : c) on

#8. I met my girlfriend --------- 2017. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : c) in

#9. I got married --------- May in 2018. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : b) in

#10. My brohter’s birthday is ---- the 27th of April. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) on


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite – 13

The Bus Left On Time

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite – 13

The Bus Left On Time

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

The Bus Left On Time, Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -

The Bus Left On Time

Yabancı Dil 1

Ünite -13

1. Zübeyde started working for Paradise Boutique ——— 2011.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) in
b) over
c) onto
d) on
e) at

Cevap : a) in

2. Selma is leaving ——— Wednesday noon.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) onto
b) over
c) on
d) into
e) at

Cevap : c) on

3. My advisor has been living Dubai ——— two years.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) about
b) since
c) in
d) among
e) for

Cevap : e) for

4. A: When did the bus leave?
B: ——— ——— _.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) It arrived in time.
b) It left on time.
c) It was rather late.
d) It was too early.
e) It was very fast.

Cevap : b) It left on time.

5. A: ——— ———.
B: He was born on 23 April 1998.
Which of the following completes the dialogue?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi tamamlar?

a) Where did he go?
b) What did he do?
c) What was he like?
d) When was he born?
e) Where was he born?

Cevap : d) When was he born?

6. I got married ——– May in 2018.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) on
b) in
c) of
d) off
e) for

Cevap : b) in

7. At midday there was a two-hour ——— .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) earn
b) death
c) lucky
d) break
e) writer

Cevap : d) break

8. He got up ——— six o’clock.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) on
b) at
c) in
d) for
e) off

Cevap : b) at

9. My brohter’s birthday is —- the 27th of April.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) in
b) at
c) since
d) on
e) for

Cevap : d) on

10. I met my girlfriend ——— 2017.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) since
b) for
c) in
d) already
e) yet

Cevap : c) in

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce, Where's He Gone?

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!