Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -12

It’s On The Left

#1. He sat ---------- his mother and brother. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) between

#2. He took the gun ---------- his bag. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : b) out of

#3. People buy gold, diamond etc. from ---------- . Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) jewellery shops

#4. There's nothing ---------- TV tonight. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) on

#5. The castle is ---------- the trees. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : d) among


#6. They are having dinner in the ---------- now. Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : b) kitchen

#7. A: Where is the secondary school? B: ---------- ----------. Which of the following completes the dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) It’s between the cinema and the theatre.

#8. We eat meal at ---------- . Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : e) restaurants

#9. There are two CDs ---------- this bag. Which of the following completes the sentence? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi tamamlar?

Cevap : e) in

#10. My father is sick and he is in the ---------- . Which of the following completes the sentence above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

Cevap : a) hospital


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite – 12

It’s On The Left

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite – 12

It’s On The Left

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

It's On The Left

It’s On The Left

Yabancı Dil 1Ünite -12

1. He took the gun ———- his bag.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) in
b) out of
c) onto
d) over
e) under

Cevap : b) out of

2. He sat ———- his mother and brother.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) between
b) over
c) through
d) under
e) on

Cevap : a) between

3. The castle is ———- the trees.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) under
b) over
c) in
d) among
e) on

Cevap : d) among

4. A: Where is the secondary school?
B: ———- ———-.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) Yes, go along this street.
b) Yes, there is.
c) No, there is not.
d) It is in the post office.
e) It’s between the cinema and the theatre.

Cevap : e) It’s between the cinema and the theatre.

5. There are two CDs ———- this bag.
Which of the following completes the sentence?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi tamamlar?

a) onto
b) into
c) at
d) on
e) in

Cevap : e) in

6. There’s nothing ———- TV tonight.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?a) in
b) above
c) under
d) at
e) on

Cevap : e) on

7. People buy gold, diamond etc. from ———- .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) news agents
b) flower shops
c) baker’s
d) jewellery shops
e) hospitals

Cevap : d) jewellery shops

8. We eat meal at ———- .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) news agent
b) supermarket
c) police station
d) post office
e) restaurants

Cevap : e) restaurants

9. They are having dinner in the ———- now.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) living room
b) kitchen
c) bathroom
d) balcony
e) study room

Cevap : b) kitchen

10. My father is sick and he is in the ———- .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki tümceyi doğru şekilde tamamlar?

a) hospital
b) police station
c) post office
d) cafe
e) cinema

Cevap : a) hospital

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

 

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce, Where's He Gone?

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!