Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -5

What Year Are You In?

#1. Please do not disturb him. He ----------.

Cevap : d) is sleeping

#2. They are ---------- their uniforms.

Cevap : e) wearing

#3. What ----------? It looks awful.

Cevap : c) are you eating

#4. My elder sister ----------studying French at Istanbul University.

Cevap : b) is

#5. I am ---------- İskender kebap now.

Cevap : b) eating


#6. I am at home now and I ---------- breakfast.

Cevap : e) am having

#7. I ---------- working at the moment.

Cevap : d) am not

#8. -------- you waiting for us?

Cevap : a) Are

#9. What --------- Sarp ---------- right now?

Cevap : c) is / doing

#10. We ---------- enjoying our holiday here in Antalya so much.

Cevap : a) are


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite – 5

What Year Are You In?

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite – 5

What Year Are You In?

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

What Year Are You In?

What Year Are You In?

Yabancı Dil 1

Ünite -5

1. I am ———- İskender kebap now.

a) eats
b) eating
c) not eat
d) eat
e) not eats

Cevap : b) eating

2. I am at home now and I ———- breakfast.

a) is have
b) am have
c) have
d) having
e) am having

Cevap : e) am having

3. My elder sister ———- studying French at Istanbul University.

a) are
b) is
c) does
d) do
e) not do

Cevap : b) is

4. ——– you waiting for us?

a) Are
b) Do
c) Am not
d) Does
e) Is

Cevap :
a) Are

5. What ———-? It looks awful.

a) are you eat
b) do you eating
c) are you eating
d) eat you
e) you eat

Cevap : c) are you eating

6. We ———- enjoying our holiday here in Antalya so much.

a) are
b) do
c) don’t
d) are do
e) is

Cevap : a) are

7. What ——— Sarp ———- right now?

a) is / do
b) are / doing
c) is / doing
d) do / do
e) do / is

Cevap : c) is / doing

8. I ———- working at the moment.

a) is not
b) are not
c) not am
d) am not
e) amn’t

Cevap : d) am not

9. Please do not disturb him. He ———-.

a) sleeping
b) sleep
c) does sleep
d) is sleeping
e) does sleeping

Cevap : d) is sleeping

10. They are ———- their uniforms.

a) wear not
b) wear
c) not wear
d) do not wear
e) wearing

Cevap : e) wearing

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!