Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -6

Who Did You Go With?

#1. I ---------- university 3 years ago.

Cevap : a) started

#2. Two months ago, they ---------- in England.

Cevap : b) were

#3. We ---------- a nice film yesterday.

Cevap : b) watched

#4. Yesterday, I was ill and I ---------- to school.

Cevap : c) didn’t go

#5. Last night, we ---------- at home.

Cevap : b) were


#6. In 1998, he ---------- Turkey

Cevap : a) left

#7. The colour ---------- the car is red.

Cevap : b) of

#8. Last summer we ---------- to London.

Cevap : d) went

#9. My car is black, but ---------- is white.

Cevap : c) his

#10. What did you ---------- yesterday?

Cevap : e) do


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite – 6

 

Who Did You Go With?

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite – 6

 

Who Did You Go With?

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Who Did You Go With?

Who Did You Go With?

Yabancı Dil 1

Ünite -6

Who Did You Go With?

1. Last summer we ———- to London.

a) go
b) going
c) goes
d) went
e) are went

Cevap : d) went

2. I ———- university 3 years ago.

a) started
b) start
c) starting
d) starts
e) are starting

Cevap : a) started

3. We ———- a nice film yesterday.

a) watches
b) watched
c) are watching
d) are watched
e) watch

Cevap : b) watched

4. Yesterday, I was ill and I ———- to school.

a) aren’t go
b) wasn’t go
c) didn’t go
d) didn’t went
e) weren’t go

Cevap : c) didn’t go

5. What did you ———- yesterday?

a) doing
b) did
c) does
d) is doing
e) do

Cevap : e) do

6. Last night, we ———- at home.

a) are
b) were
c) is
d) was
e) am

Cevap : b) were

7. In 1998, he ———- Turkey

a) left
b) leave
c) leaves
d) is leaving
e) is left

Cevap : a) left

8. Two months ago, they ———- in England.

a) are
b) were
c) is
d) was
e) am

Cevap : b) were

9. My car is black, but ———- is white.

a) he
b) she
c) his
d) he’s
e) she’s

Cevap : c) his

10. The colour ———- the car is red.

a) is
b) of
c) a
d) its
e) it is

Cevap : b) of

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!