Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -10

They Had Left Before I Woke Up

#1. ……….. learnt English before you went to England?

Cevap : b) had you

#2. When he ….. home last night, his parents ………… .

Cevap : a) came / had slept

#3. I knew about the characters because I ……….. that book before.

Cevap : d) had read

#4. My neighbour …… me the keys to his flat before he…… for holiday.

Cevap : e) had given/left

#5. The teacher was angry with the students because they …… their homework.

Cevap : c) hadn’t done

#6. After he ………. in a bank for ten years, he ……. work in a different job.

Cevap : d) had worked / decided

#7. He didn’t …… out because he …………. his homework.

Cevap : c) go/hadn’t finished

#8. The man was very angry when he learnt children ….. his window?

Cevap : d) had broken

#9. The film was boring to me because I ……… it before.

Cevap : e) had watched

#10. I ………. missed the train when I arrived at the station.

Cevap : a) had

TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite -10

 

They Had Left Before I Woke Up

Ata-Aöf Yabancı Dil -1

Ünite -10

 

They Had Left Before I Woke Up

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

They Had Left Before I Woke Up

They Had Left Before I Woke Up

 

Yabancı Dil 1

Ünite -10

1. I ………. missed the train when I arrived at the station.

a) had
b) have
c) have had
d) am
e) has

Cevap : a) had

2. My neighbour …… me the keys to his flat before he…… for holiday.

a) give/left
b) had given/had left
c) gave/left
d) gave/had left
e) had given/left

Cevap : e) had given/left

3. He didn’t …… out because he …………. his homework.

a) go/had finished
b) went/had finished
c) go/hadn’t finished
d) went/hadn’t finished
e) went/finished

Cevap : c) go/hadn’t finished

4. The teacher was angry with the students because they …… their homework.

a) had done
b) have done
c) hadn’t done
d) haven’t done
e) done

Cevap : c) hadn’t done

5. The film was boring to me because I ……… it before.

a) watching
b) watch
c) watched
d) hadn’t watched
e) had watched

Cevap : e) had watched

6. When he ….. home last night, his parents ………… .

a) came/had slept
b) had came/ slept
c) came/sleep
d) come/sleep
e) came/slept

Cevap : a) came/had slept

7. ……….. learnt English before you went to England?

a) have you
b) had you
c) you have
d) you had
e) did you

Cevap : b) had you

8. The man was very angry when he learnt children ….. his window?

a) break
b) are breaking
c) breaks
d) had broken
e) have broken

Cevap : d) had broken

9. After he ………. in a bank for ten years, he ……. work in a different job.

a) work/decide
b) work/decided
c) had worked/decide
d) had worked/decided
e) worked/had decided

Cevap : d) had worked/decided

10. I knew about the characters because I ……….. that book before.

a) read
b) readed
c) had readed
d) had read
e) had reading

Cevap : d) had read

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce, Where's He Gone?

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!