Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Ünite -9

How Long Have You Been Living In Erzurum?

#1. You are tired. What ---------- doing?

Cevap : a) have you been

#2. What ---------- doing lately?

Cevap : b) have you been

#3. A: ---------- you been watching TV? B: For five hours.

Cevap : d) How long have

#4. A: ----------- have you been working? B: For two hours.

Cevap : b) How long

#5. A: How long have you been working at this university? B: Since ---------- .

Cevap : a) I graduated in 2000.

#6. This week, I ---------- three books.

Cevap : b) have read

#7. I have ---------- since the morning.

Cevap : c) been waiting

#8. So far, I ---------- a kangaroo.

Cevap : a) have never seen

#9. I have been writing this report --------- three hours.

Cevap : a) for

#10. He --------- ill for two weeks.

Cevap : e) has been feeling

TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1
Ünite – 9

How Long Have You Been Living In Erzurum?

Ata-Aöf Yabancı Dil -1
Ünite – 9

How Long Have You Been Living In Erzurum?

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

How Long Have You Been Living In Erzurum?

How Long Have You Been Living In Erzurum?

Yabancı Dil 1

Ünite -9

1. You are tired. What ———- doing?

a) have you been
b) have been
c) have you being
d) you have been
e) have you

Cevap : a) have you been

2. I have ———- since the morning.

a) waiting
b) wait
c) been waiting
d) been wait
e) be waiting

Cevap : c) been waiting

3. He ——— ill for two weeks.

a) has feeling
b) has feel
c) has be feeling
d) feeling
e) has been feeling

Cevap : e) has been feeling

4. A: ———- you been watching TV?
B: For five hours.

a) How
b) How have
c) How you
d) How long have
e) How long have been

Cevap : d) How long have

5. A: How long have you been working at this university?
B: Since ———- .

a) I graduated in 2000.
b) I have graduated.
c) I have been graduating.
d) I graduates.
e) have graduated.

Cevap : a) I graduated in 2000.

6. I have been writing this report  ——— three hours.

a) for
b) yet
c) already
d) up to now
e) since

Cevap : a) for

7. What  ———- doing lately?

a) have you being
b) have you been
c) you have being
d) you have been
e) are you been

Cevap : b) have you been

8. A: ———– have you been working?
B: For two hours.

a) How
b) How long
c) How much
d) How often
e) How many

Cevap : b) How long

9. This week, I ———- three books.

a) have been reading
b) have read
c) read
d) having been read
e) reading

Cevap : b) have read

10. So far, I ———- a kangaroo.

a) have never seen
b) have never been seeing
c) have never see
d) never see
e) never been seeing

Cevap : a) have never seen

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce, Where's He Gone?

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!