Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -3

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -3

#1. They ---------- an Americans ports car.

Cevap : a) have got

#2. It usually --------- (snow) every day here.

Cevap : c) snows

#3. The colour ---------- the car is red.

Cevap : b) of

#4. usan --------- (love) to play the piano.

Cevap : e) loves

#5. My friends ---------- great teachers.

Cevap : e) have got


#6. I am ---------- İskender kebap now.

Cevap : b) eating

#7. My friend Nicolas and I ---------- a problem.

Cevap : b) have got

#8. The doctor --------- (examine) patients with great care.

Cevap : e) examines

#9. Two months ago, they ---------- in England.

Cevap : b) were

#10. My uncle ---------- two motorbikes.

Cevap : e) has got


#11. The girls in the classroom --------- (play) an active role in speaking English.

Cevap : b) play

#12. My elder sister ----------studying French at Istanbul University.

Cevap : b) is

#13. What --------- Sarp ---------- right now?

Cevap : c) is / doing

#14. Please do not disturb him. He ----------.

Cevap : d) is sleeping

#15. My brother Hakan and I ---------- a dog.

Cevap : b) have got


#16. Last night, we ---------- at home.

Cevap : b) were

#17. I ---------- university 3 years ago.

Cevap : a) started

#18. We generally --------- (sing) songs all together.

Cevap : a) sing

#19. Yesterday, I was ill and I ---------- to school.

Cevap : c) didn’t go

#20. What ----------? It looks awful.

Cevap : c) are you eating


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -3

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -3

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -3

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -3

Yabancı Dil 1

Ünite -3

1. My family ———- a nice house in Bursa.

a) am
b) is
c) is got
d) has got
e) not

Cevap : d) has got

2. My brother Hakan and I ———- a dog.

a) am
b) have got
c) is
d) has got
e) not

Cevap : b) have got

3. My friend Gökhan ———- a pet dog.

a) have
b) be
c) are
d) am not
e) has

Cevap : e) has

4. My friends ———- great teachers.

a) no tare
b) is
c) has got
d) got
e) have got

Cevap : e) have got

5. Hayrettin ———- a new mountain bike.

a) is
b) am
c) are
d) has
e) have got

Cevap : d) has

6. They ———- an American sports car.

a) have got
b) has
c) has got
d) got
e) not got

Cevap : a) have got

7. Emma ———- lots of relatives.

a) am are
b) are not
c) has got
d) got
e) have got

Cevap : c) has got

8. My friend Nicolas and I ———- a problem.

a) not are
b) have got
c) are
d) got
e) not got

Cevap : b) have got

9. Joe and Frank ———- a sister.

a) notare
b) is
c) have got
d) are
e) has got

Cevap : c) have got

10. My uncle ———- two motorbikes.

a) have
b) is
c) have got
d) got
e) has got

Cevap : e) has got

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!