Ata Aöf İngilizceAta Aöf Yabancı DilAta-Aöf

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -4

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -4

#1. My car is black, but ---------- is white.

Cevap : c) his

#2. usan --------- (love) to play the piano.

Cevap : e) loves

#3. The doctor --------- (examine) patients with great care.

Cevap : e) examines

#4. Joe and Frank ---------- a sister.

Cevap : c) have got

#5. How ---------- milk do you drink in an average day?

Cevap : b) much


#6. My friend Gökhan ---------- a pet dog.

Cevap : e) has

#7. I don’t have ---------- friends.

Cevap : a) a lot of

#8. We ---------- a nice film yesterday.

Cevap : b) watched

#9. We generally --------- (sing) songs all together.

Cevap : a) sing

#10. I’ve bought ---------- bottles of juice.

Cevap : a) some


#11. Last summer we ---------- to London.

Cevap : d) went

#12. How ---------- apples and oranges did you put in the box?

Cevap : e) many

#13. What did you ---------- yesterday?

Cevap : e) do

#14. Hayrettin ---------- a new mountain bike.

Cevap : d) has

#15. In 1998, he ---------- Turkey

Cevap : a) left


#16. There are ---------- musical instruments in my flat.

Cevap : d) many

#17. Emma ---------- lots of relatives.

Cevap : c) has got

#18. It usually --------- (snow) every day here.

Cevap : c) snows

#19. My family ---------- a nice house in Bursa.

Cevap : d) has got

#20. The girls in the classroom --------- (play) an active role in speaking English.

Cevap : b) play


TESTi BiTiR, PUANINI GÖR

SONUÇ

-

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -4

Ata-Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -4

Share your score!
Tweet your score!
Share to other

HD Quiz powered by harmonic design

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -4

Ata Aöf Yabancı Dil -1 Vize Deneme Sınavı -4

Yabancı Dil 1

Ünite -4

1. We saw ———- kangroos and elephants at the zoo.

a) much
b) a little
c) alot of
d) any
e) little

Cevap : c) alot of

2. How ———- apples and oranges did you put in the box?

a) much
b) a little
c) little
d) any
e) many

Cevap : e) many

3. There isn’t ———- sugar and milk in my coffee.

a) few
b) a few
c) two
d) any
e) many

Cevap : d) any

4. I don’t have ———- friends.

a) a lot of
b) a little
c) little
d) no
e) not

Cevap : a) alot of

5. The old man hasn’t got ———- hat on his head.

a) much
b) a few
c) little
d) a
e) many

Cevap : d) a

6. I’ve bought ———- bottles of juice.

a) some
b) a little
c) little
d) any
e) much

Cevap : a) some

7. I didn’t get ———- rest last night.

a) few
b) any
c) a few
d) many
e) a lot of

Cevap : b) any

8. How ———- milk do you drink in an average day?

a) a little
b) much
c) little
d) any
e) many

Cevap : b) much

9. There is ———- traffic in İstanbul.

a) any
b) a few
c) few
d) much
e) many

Cevap : d) much

10. There are ———- musical instruments in my flat.

a) much
b) a little
c) little
d) many
e) any

Cevap : d) many

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce 1 Güz dönemi

Öğrenci Dostu
Öğrenme Yönetim Sistemi – LOLONOLO

Ata Aöf - Yabancı Dil 1 , İngilizce

Atatürk Üniersitesi açıköğretim fakülesi ingilizce sınav soruları

Editor

Editör

error: Kopyalamaya Karşı Korumalıdır!